Nový chytrý zvonek s kamerou od Tapo je tu

Společnost TP-Link přichází s novinkou pro chytrou domácnost, zvonkem Tapo D210. Moderní pomocník slibuje zvýšení bezpečnosti a pohodlí pro každého majitele domu či bytu.

Ostrý obraz ve dne i v noci

Srdcem zvonku Tapo D210 je kvalitní kamera s rozlišením 2K. To znamená, že uvidíte každý detail návštěvníka před svými dveřmi. Kamera má široký záběr 160 stupňů, takže vám neunikne nic důležitého. A co v noci? Podle výrobce žádný problém! Zvonek má funkci nočního vidění s přísvitem, kamera v noci snímá až do vzdálenosti 5 metrů. Uvidíte tak návštěvníky v plných barvách, i když je venku tma.

Chytrá detekce pohybu

Tapo D210 není jen obyčejný zvonek. Má v sobě chytrou technologii, která pozná, když se před vašimi dveřmi objeví člověk. Hned vám pošle zprávu na mobil, takže budete vědět o každé návštěvě. A co víc, můžete si nastavit vlastní zóny. Zvonek vás upozorní jen tehdy, když se někdo objeví tam, kde jste ohlašovací zónu definovali.

Mluvte s návštěvníky odkudkoli

Nejste zrovna doma, když zazvoní kurýr? S Tapo D210 to není problém. Můžete s ním mluvit přes svůj telefon, ať jste kdekoli. Zvonek má oboustranný přenos zvuku, takže se snadno domluvíte, kam má balík doručit. A pokud zrovna nemůžete mluvit, použijete přednastavené rychlé odpovědi.

Jednoduchá instalace a dlouhá výdrž

Nebojte se složité montáže. Tapo D210 snadno připevníte ke dveřím, bez nutnosti vrtat nebo tahat dráty. Napájí ho baterie s výdrží až 6 měsíců na jedno nabití. Netřeba se obávat ani deště nebo prachu, zvonek má totiž odolnost IP64.

Bezpečnost na prvním místě

TP-Link myslí i na bezpečnost vašich dat. Všechny informace přenášené mezi zvonkem a vaším zařízením jsou šifrované, takže se k nim nikdo nepovolaný nedostane. Záznamy můžete ukládat do cloudu, nebo na microSD kartu. Zvonek je připraven na kapacitu karty až 512 GB.

Ovládání, jak ho máte rádi

Zvonek můžete ovládat přes aplikaci Tapo, která je zdarma pro Android i iOS. Chcete používat hlasové povely? Žádný problém, Tapo D210 spolupracuje s Alexou i Google Asistentem.

    Kolik to stojí?

    Doporučená maloobchodní cena zvonku Tapo D210 je 2 719 Kč. Za tuto cenu získáte podle výrobce moderního a spolehlivého pomocníka pro zabezpečení vašeho domova a pohodlnější komunikaci s návštěvníky, kurýry a dalšími lidmi v okolí domu.

    TP-Link je globální společnost specializující se na výrobu síťových produktů, jako jsou routery, switche a modemy. Společnost byla založena v roce 1996 v Číně a rychle se stala jedním z předních výrobců síťových zařízení na světě. TP-Link je známý svými kvalitními a cenově dostupnými produkty, které jsou vhodné jak pro domácnosti, tak pro podniky. Firma také investuje do výzkumu a vývoje, aby přinášela inovativní řešení v oblasti bezdrátové komunikace a inteligentních domácností.

    👉 Odebírejte náš RSS kanál. Jsme na X (Twitteru) i Facebooku.

    Tags:

    Přidejte své zkušenosti do diskuze jako první!

    Diskuze a zkušenosti

    GeekLife.cz
    Logo